Για αγορές άνω των 20€ (για Πάτρα) & 50€ (υπολ.Ελλάδα) αποστέλλονται Δωρεάν!

Μάθε περισσότερα

Έξοδα Αποστολής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Για την περιοχή της Πάτρας μπορεί να γίνει παράδοση με υπάλληλο της επιχείρησής μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για παραγγελίες από 20€ και άνω, ανεξαρτήτως όγκου και βάρους. Για παραγγελίες μικρότερου κόστους θα υπάρχει επιβάρυνση του ύψους των 3€. (Σε περίπτωση φόρτου εργασίας δύναται η παράδοση της παραγγελίας να γίνει με εταιρία ταχυμεταφορών, αλλά χωρίς επιπλέον χρέωση)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για την υπόλοιπη Ελλάδα η παράδοση θα γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για παραγγελίες από 50€ και άνω. Για παραγγελίες μικρότερου κόστους θα υπάρχει επιβάρυνση του ύψους των 4€.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών είναι ασύμφορη (π.χ. λόγω μεγάλου βάρους ή όγκου του αντικειμένου) τότε οι παραγγελίες θα αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας ή με άλλον τρόπο τον οποίο θα επιλέξει η επιχείρηση μας, με σκοπό να παραμένει το κόστος των μεταφορικών χαμηλό, πάντα μετά από ενημέρωση του πελάτη.
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο roubi.gr τις εργάσιμες ημέρες και με την προϋπόθεση να είναι τα προϊόντα διαθέσιμα θα διεκπεραιώνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος ο πελάτης θα ενημερώνεται με την αποστολή email και/ή τηλεφωνικά.


About