Για αγορές άνω των 20€ (για Πάτρα) & 50€ (υπολ.Ελλάδα) αποστέλλονται Δωρεάν!

Μάθε περισσότερα

Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρησή μας μέσω mail ή τηλεφωνικά.
Επιστροφή του προϊόντος, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.
Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από το κατάστημα μας και γίνεται αντικατάσταση με το επιθυμητό ή επιστρέφεται στο ακέραιο το κόστος του προϊόντος.

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι προβληματικό (χτυπημένο ή σε κάθε περίπτωση ελαττωματικό) θα πρέπει να μας σταλεί φωτογραφικό υλικό μέσω email ώστε να ελεγχθεί από το αντίστοιχο τμήμα και εφόσον γίνει δεκτό το αίτημά σας να αντικατασταθεί χωρίς επιπλέον κόστος.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν που έχετε παραλάβει είναι το σωστό και θέλετε να να το επιστρέψετε χωρίς να φέρει ευθύνη το κατάστημά μας η επιστροφή γίνεται δεκτή εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του. Επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία και τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και στις δύο περιπτώσεις (παράδοση παραγγελίας & επιστροφή παραγγελίας). Αφού το προϊόν ελεγχθεί από το αντίστοιχο τμήμα για την αρτιότητά του θα πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός που μας δώσατε με το κόστος του εντός 3 εργάσιμων ημερών.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση παραγγελίας που έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά έπειτα από άμεση επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας τμήμα (εντός το πολύ 2 ωρών από την καταχώρησή της).
Σε περίπτωση όπου η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και έχει ήδη αποσταλεί δεν μπορείτε να την ακυρώσετε.

About