Για αγορές άνω των 20€ (για Πάτρα) & 50€ (υπολ.Ελλάδα) αποστέλλονται Δωρεάν!

Μάθε περισσότερα

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Παραλαβή από Κατάστημα «Ρούμπυ» και πληρωμή μετρητοίς στο ταμείο

  Μπορείτε να ζητήσετε να γίνει η παραλαβή της παραγγελία σας από κάποιο από τα καταστήματα «Ρούμπυ» και το κόστος της να εξοφληθεί στο ταμείο του καταστήματος.

 • Αντικαταβολή Μετρητών κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο που επιλέξατε:

  • Για την περιοχή της Πάτρας χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση

   Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της επιχείρησής μας κατά την παραλαβή της παραγγελίας (επιταγές ή συναλλαγματικές δεν γίνονται δεκτές).

  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα

   Η παράδοση γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών, οπότε υπάρχει επιβάρυνση 4,00€ ανά παραγγελία.

   Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας και αξίας αγορών που δεν υπερβαίνει τα 500€ και έχει επιβάρυνση 3,00€.

  • Όσον αφορά τις συναλλαγές με συνολική αξία άνω των 500€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) θα πρέπει,με βάση τον Ν.4172/2013, να γίνεται μέσω τράπεζας, δηλαδή με χρεωστική κάρτα, με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, ώστε να γίνει δεκτή για τα βιβλία η πώληση αυτή.

 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

  Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά στους παρακάτω λογαριασμούς:

  * Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην ενημέρωσή μας.
 • Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

  Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα και η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την ALPHA BANK

 • Με PayPal

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του διεθνούς συστήματος πληρωμών PayPal, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό

About