Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες ανω των 50€

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η ιστοσελίδα www.roubi.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης «ΡΟΥΜΠΥ» Λυμπεράτου Ιωάννη Ευανθία με ΑΦΜ: 040895172, ΔΟΥ : Α’ Πατρών και εδρεύει στην Πάτρα,  Κορίνθου 19 Τ.Κ. 26223

Το σήμα roubi.gr και η ονομασία του διαδικτυακού τόπου ανήκει στην επιχείρηση Λυμπεράτου Ιωάννη Ευανθία. Οι επισκέπτες / χρήστες / αναγνώστες του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου θεωρείται ότι συναινούν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από την  χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή των παρόντων όρων.

Στις αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το roubi.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του, αναπροσαρμογής τους.
 Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

Ενδέχεται να υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στις τιμές του διαδικτυακού τόπου roubi.gr και των φυσικών χώρων πώλησης των καταστημάτων «ΡΟΥΜΠΥ». Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών από το αντίστοιχο κατάστημα.

Ο διαδικτυακός τόπος roubi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων που αγοράσθηκαν από κάποιο από τα φυσικά καταστήματα «ΡΟΥΜΠΥ» και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο.

Η επιχείρησή μας προσπαθεί να παρέχει όσο το δυνατό πιο αποτύπωση των προϊόντων που εμπορεύεται μέσω αναλυτικής περιγραφής και φωτογραφιών του κάθε είδους, χωρίς όμως να ευθύνεται και να δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναφέρονται στον ιστότοπο roubi.gr. Ο ιστότοπος roubi.gr δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δε θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή και της τιμής ενός προϊόντος και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Το roubi.gr δεν ευθύνεται για την ύπαρξη ελαττωμάτων σε συσκευασμένα προϊόντα. Τα συγκεκριμένα είδη παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές και στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείται το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του μέσω της διαδικασίας που περιγράφεται στο παράρτημα «επιστροφές» του παρόντος.

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το roubi.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Καλάθι αγορών